Het verhaal van 1oak bags

Kwaliteitsleder en fournituren, enthousiasme en plezier, dát zijn de ingrediënten waar ik mijn ambachtelijke leren tassen van maak. Vaak kleurrijk, altijd precisiewerk en elke combinatie éénmalig…

In 2014 nog liefhebberij, maar na jaren vaktraining bij De Leermakerij in Nijmegen mijn grote passie. Dat is wat ik voel bij het ontwerpen en maken van mijn 1 Oak bags. Het hele proces, van patroontekenen tot materiaalselectie en van kleurcombinaties tot technische afwerking. Ik doe het allemaal even graag, in mijn kleine- maar- fijne werkplaats aan huis.

 

Onderscheidend

1 Oak bags  onderscheiden zich van de massa door kleurgebruik, duurzaamheid en vakwerk. Commerciële modetrends volgen is niet mijn ding. Persoonlijke tassen in opdracht of eigen creaties des te meer. Dat maakt het allemaal zo leuk.

Duurzaam

Ik maak voornamelijk gebruik van kwaliteitsleer  over uit de tassen- en schoenenindustrie. Splinternieuw materiaal, natuurlijk en altijd mooie kwaliteit, maar wel zo duurzaam.  En het houdt mijn tassen ook nog lekker betaalbaar! Daarnaast hergebruik ik graag leder uit de meubelbranche.

 

1 Oak bags

Het merk verwijst niet alleen naar mijn naam, maar ook naar 1 of a kind. Elke tas, jouw tas, helemaal uniek……

 

 

 

 

 

 

Wat andere mensen zeggen over 1oak bags

Reacties

Colinda
10 maanden geleden

Lieve Edith,
Ik ken en volg je al jaren. Wat maak jij toch prachtige mooie kwaliteits tassen. Super sterk in je techniek ben je. Voor de lezers, ze is echt een Vakvrouw! En levert super kwaliteit en service. Hoop je nog jaren te volgen 😉 en samen met de andere tassen vriendinnen te sparren.
Ik geniet van je kleur rijke tassen.
O ja en mensen je doet jaren, met een mooie leren tas. Hoe fijn en leuk is dat.
Liefs Colinda xxx

Prisca
een jaar geleden

Prachtige en praktische tassen. Ik heb er ook twee . Dus ik kan kiezen..

Ilse Post
2 jaar geleden

Met veel genot mn tweede tas van jou gekregen. Mn eerste doet zó superfijn dienst! Wat mooi! Wat een vakwerk! En wat een liefde stop jij weet in. Bedankt!

Babs Franssen
3 jaar geleden

Hoi Edith , superblij met mijn stoere heuptas! Je bent n echte vakvrouw en maakt prachtig werk 👍😍

Netty
3 jaar geleden

Ik heb je hele traject van hobbyist tot vakvrouw gevolgd en ben super enthousiast over je ontwerpen. En dat is te zien aan mijn tascollectie...

Joyce
3 jaar geleden

Mooie website met mooie tassen!!
Ik gebruik mijn 1 Oak bag nog steeds met veel plezier.

Rian Camp
3 jaar geleden

Hoi Edith
Wat een mooie en leuke site
Met super mooie tassen

Leo Eijkhout
3 jaar geleden

Het unieke vakwerk strààlt er van af. Da's pas Dutch design..!

Joke
3 jaar geleden

Leuk Edith je website !

Christien Romp
3 jaar geleden

Wat een mooie website. En ik heb nog dagelijks veel plezier van mijn 'werktas' in mijn huiskleuren en van het mooie kleine tasje.

Reactie plaatsen